Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Π.Ι. ΒΡΑΓΚΙΑΝΩΝ !!


Ο χρήστης Dafni Sveroni πρόσθεσε φωτογραφίες στο άλμπουμ 27 Αυγούστου 2012.
Σχόλια στο f/b με αφορμή μια φωτο που ανέβασε η αγροτικός ιατρός Αργιθεας που εξυπηρετούσε και το περιφερειακό  ιατρείο  βραγκιανων για αρκετο καιρο..



Stefanos Mokkas Μόνο που είναι χωρίς γιατρό εδω και ένα χρόνο και παραπάνω .. Ευτυχώς υπάρχει η αγροτικός ιατρός Αργυρίου αυτός ο υπέροχος πρωτα άνθρωπος και μετά επιστήμονας που με δικιά τις θέληση και μεταφορικό μέσο πάει στα βραγκιανα κάποιες μέρες και γράφει τα φάρμακα στους χωριανούς και εξετάζει αν είναι κάποιος άρρωστος ..στα βραγκιανα επιτρέπετε να αρρωσταίνουν μόνο σαββατοκύριακο...την ευχαριστούμε την Αθήνα που κάνει ότι μπορεί να εξυπηρετεί και τους κατοίκους των βραγκιανων..
4 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει! · 3

Konstantinos Agoris Σε άλλους Δήμους όταν κλείνει μια υπηρεσία (και ειδικά ένα ιατρείο / νοσοκομείο) γίνεται χαμός. Οι τοπικές αρχές ξεσηκώνουν τον κόσμο και δεν αφήνουν τους υπευθύνους σε χλωρό κλαρί...
Στη δική μας περίπτωση ακούσαμε το αμίμητο "Να πάτε στο κράτος να διαμαρτυρηθείτε" (σε ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση)... Ας ψάξει λοιπόν τώρα ο κάθε χωριανός τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, όπως του ζήτησαν οι δημοτικοί άρχοντες!

Α, και επειδή το θέμα το γράφει εδώ και καιρό η Φωνή Βραγκιανιτών κάποιοι προσπάθησαν να μας "συνετίσουν"! Λες και η Υγεία των Βραγκιανιτών είναι παιχνίδι... Λες και το καλό επίπεδο διαβίωσης των συγχωριανών μας δεν είναι θέμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
4 ώρες πριν · επεξεργασμένο · Μου αρέσει! · 2

Stefanos Mokkas Σε άλλους δήμους όμως πρόεδρε..ευτυχώς από ότι έμαθα από Νοέμβριο θα έχουν γιατρό τα βραγκιανα..
4 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει! · 1

Konstantinos Agoris Μακάρι... Να ευχαριστήσω και γω τη Δάφνη, αν και δεν την γνωρίζω. Μας έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε - μέσα στο χαμό της δικής μας καθημερινότητας - ότι οι δικοί μας άνθρωποι περνούν δύσκολα!
4 ώρες πριν · Δεν μου αρέσει · 3

Stefanos Mokkas Πρόεδρε στην έδρα του δήμου ξέρεις πόσο ζήτησαν ενοίκιο στον αγροτικό ιατρό που πήγε τώρα.???
4 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει! · 1

Konstantinos Agoris Για πες, για πες...
4 ώρες πριν · Μου αρέσει!

Stefanos Mokkas ‎350 ευρώ.!! Και λέω και εγω δεν ερχόταν στα βραγκιανα που είναι δωρεάν ..και μην σκεφτείς και εσύ με την δημοσιογραφική διαστροφή αυτό που σκέφτηκα εγω γιατι δεν φώναζαν για γιατρό στα βραγκιανα αλλά μόνο για κάπου άλλου..
4 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει! · 2

Konstantinos Agoris ‎350, ε; Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας...
Ειδικά για τη διαμονή των ανθρώπων αυτών θα έπρεπε να προβλέπουν Δήμος και Σύλλογοι...
Όχι Στέφανε, καλύτερα να μην μπούμε σε σκέψεις τέτοιες μέρες και ώρες... χαχα!
4 ώρες πριν · Δεν μου αρέσει · 2

Dafni Sveroni Imoun agrotikos giatros stin Argithea apo ton iounio tou 2011 mexri ton iounio tou 2012 k erxomoun k sta vraggiana dio toulaxiston savatokiriaka to mina.. me poli dikoles sinthikes logo kairou.. ipirxe provlima thermansis sto iatreio.. eutuxos, afou perasa mia pagomeni protoxronia, lithike to provlima thermansis me mia sompa petrelaiou apo mesa generi... i foto einai apo ena sk pou efimereua..
Πριν από 59 λεπτά · επεξεργασμένο · Δεν μου αρέσει · 2

Dafni Sveroni k ego xrisimopoiousa diko mou metaforiko meso k den me sinefere.. k tora pou eginan k meioseis einai akoma xeirotera... alla eida oti to iatreio ton vraggianwn tha exei giatro apo oktovri logika...
Πριν από 58 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 2

Stefanos Mokkas Συγνώμη Δάφνη που δεν σε ευχαρίστησα και εσένα απο την αρχή αλλα δεν κατάλαβα οτι ήσουν η ιατρός απο την αργιθεα που και εσυ με κόπο και θελήσει εξυπηρετούσες τους κατοίκους του χωριου μας σε ευχαριστούμε !! και οτι καλύτερο σου εύχομαι στη ζωη σου...
Πριν από 46 λεπτά · Μου αρέσει! · 2

Dafni Sveroni na ste kala :) k oi katoikoi tou xorio frontizan gia mas :)

Βραγκιανα 2012!! χορος συλλόγου.!!