Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η Αργιθεα θέλει ενότητα ταπεινότητα δεν θέλει εγώ !!!

Η Αργιθεα θέλει ταπεινότητα και όρεξη για δουλειά για να πάει μπροστά!!
Δεν θέλει εγωπάθεια, έπαρση, υπεροψία και αλαζονεία.. Για την  Αργιθεα δεν υπάρχει το εγώ υπάρχει μονό το εμείς.!!! Εμείς  όλοι μαζί για την Αργιθεα να  δουλέψουμε σκληρά με ενότητα συνεργασία σχέδιο, όραμα  πρόγραμμα, συμμέτοχη  όρεξη για δουλειά χωρίς να σκεπτόμαστε το προσωπικό, οικονομικό και πολιτικό όφελος  !!!Μονό έτσι αν  θέλουμε θα πάμε μπροστά τον τόπο του γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και αγαπάμε.. Το θέμα δεν είναι ποιος θα είναι ο αρχηγός το θέμα είναι ποίοι θα ειναι οι συνεργάτες του υποψήφιου δήμαρχου  δήξε μου τους συνεργάτες σου να σου πω ποιος είσαι και τι θα κάνεις.. Και  πρέπει να έχουμε  και επίγνωση του εαυτού μας  μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε γιατί αν δεν έχουμε κινδυνεύουμε να γελοιοποιηθούμε και να γίνουμε γραφικοί ..Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν η Αργιθεα δεν  ενδείκνυται  για εγωπάθεια γνωριζόμαστε.. Η Αργιθεα θέλει γνώση ταπεινότητα ενότητα, συνεργασία θέλει πρόγραμμα θελει όραμα !!

 Υ: σε ότι με αφορά και ακούγετε για δικια μου υποψηφιότητα ..  προς το παρόν δεν είμαι με κανέναν και πουθενά υποψήφιος.. Είμαι με την ΑΡΓΙΘΕΑ  .!!

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΑΓΚΙΑΝΙΤΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!! ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ;;

Τα μάθατε τα νεα ούτε το 2014 προβλέπετε να λύνεται το πρόβλημα με την πηγή (γκουρα) Βραγκιανων δεν προβλέπει  τίποτα ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2014.. Και όλοι αυτοί  που  ψηφίσαν τον προϋπολογισμό θα έρθουν να μας ζητούν την ψήφο μας .
Εμείς αγαπητέ  Βραγκιανιτη τι θα κάνουμε; Θα αντιδράσουμε σε αυτήν την κατάσταση ; Η ξανά και θα τους δώσουμε την ψήφο μας; Θα παλέψουμε να αλλάξουμε την κατάσταση ;

Ως γνωστό ο προϋπολογισμός ενός οργανισμού  δήμου μικρού ή μεγάλου αποτελεί κορυφαία πολιτική πράξη  είναι η κατεύθυνση και ο μπούσουλας κάθε αρχής για  το  πού θέλει να οδηγήσει τα πράγματα.
Αλγεινή εντύπωση ακόμη και σε ανθρώπους της παράταξης του  προκάλεσε   η  ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου  Αργιθέας για το έτος 2014  από τον επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης.  Ο κ.Τσιβόλας  χωρίς να μπεί στον κόπο  να διαβάσει  καν το κείμενο και χωρίς να προτείνει απολύτως τίποτα , το ψήφισε αβασάνιστα και άρον άρον.. 
Και ρωτώ   « εάν ο εν αναμονή Δήμαρχος» συμφωνεί με την ιεράρχηση τον προγραμματισμό  και το διεκδικητικό πλαίσιο της δημοτικής πλειοψηφίας  και  δεν διαθέτει εναλλακτική  πρόταση ,ποιος ο λόγος της διεκδίκησης της δημαρχίας; Μόνο και μόνο για την καρέκλα; Ο τοπάρχης  του Δ. Παπακώστας ( απο οτι μαθαίνω  απών   από πολλές  συνεδριάσεις  του Δ.Σ ) Βραγκιανίτης ,τριπολικός και πατριώτης  τι θα πει στους συγχωριανούς του για το μεγάλο πρόβλημα με την ύδρευση καθώς και   για το 2014 ο εν λόγω προϋπολογισμός δεν προβλέπει  τίποτα απολύτως και με την ψήφο του αρχηγού του .Εκτός και αν πιστεύει ότι το πρόβλημα λύθηκε το 2004 με τα 180.000 ευρώ που διέθεσε .Kαι αναφέρομαι στο Δ. Παπακώστα γιατί στην ολιγοήμερη παραμονή του στο χωριό κόντρα στο αίτημα των κατοίκων για ενότητα προσπάθησε να πείσει ότι η ενδεδειγμένη λύση  για τον τόπο είναι ο κ. Τσιβόλας. Επίσης αδυνατώ  να πιστέψω τις φήμες που ακούω και μαθαίνω ότι υπήρξαν κάποιες  εσωκομματικές διεργασίες στην  παράταξης τους για ανάδειξη νέου αρχηγού, και ο Δ. Παπακώστας  να βρίσκεται απέναντι από τον επίσης Βραγκιανίτη Γ.Μπαμπάτσικο. Ιδωμεν, ο Μάης πλησιάζει.

 Βραγκιανιτες  θα επιτρέψουμε  αλλά λάθη για το χωριο μας;;

Οι Βραγκιανιτες  ειναι ενωμένοι οσο και να θέλουν οι ((Δημογέροντες λέξει δικια τους του έλεγαν στον πλάτανο)) το γνωστό δίπολο και κατεστημένο των Βραγκιανων να μας διχάσουν δεν θα το καταφέρουν   δεν τους πιστεύουμε..       
Θα προσπαθήσουμε να το σπάσουμε το κατεστημένο  και θα το σπάσουμε μονό όταν είμαστε ενωμένοι σαν χωριό δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε τα προβλήματα ειναι κοινά για ολους μας,απλά κάποιους τους βόλευε να ειναι διχασμένο το χωριό τόσα χρόνια για να παίζουν τα πολιτικά τους και προσωπικά τους συμφέροντα.                                                                                                Δεν θα πάρω !!!!!!!Φτάνει πια οχι άλλο Παπακώστα  Θανασο!! Αρκετά χρόνια!!!                        Αν θέλουν  να τους εκτιμούν οι Βραγκιανιτες είναι καιρός πια να δώσουν χώρο σε νέους ανθρώπους που έχουν  όρεξη για δουλεία και να αφήσου το διχασμό και να είναι  μαζί τους να τους στηρίζουν.. 

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ίσως είναι πιο χρήσιμη μια κουζίνα από το πόσιμο νερό για το μεγαλύτερο χωριό τις ΑΡΓΙΘΕΑΣ

Στα ΒΡΑΓΚΙΑΝΑ θα μείνουμε από νερό και στο Δήμο ΑΡΓΙΘΕΑΣ φτιάχνουν κουζίνες.. 


Προ το Δήμαρχο Αργιθεας  και τους δημοτικούς σύμβουλους  επανέρχομαι στο καυτό ζήτημα  του νερού ύδρευσης  των Βραγκιανών και σας ξαναρωτώ:
-Τι γίνεται με την πηγή (γκούρα) ύδρευσης των Βραγκιανών;;; Και τώρα την προσωρινή πηγή ύδρευσης  (αμπλας) που  υδροδοτούνται τα ΒΡΑΓΚΙΑΝΑ ;; Το γνωρίζετε ότι και αυτή έχει πρόβλημα; Νομίζω ότι το γνωρίζετε ότι φράζει από τις ρίζες τον πλατανών και δεν πηγαίνει νερό στην δεξαμενή και υπαρχει έλλειψη ακόμα και το χειμώνα… Δεν έχετε 1000 ευρω να βάλετε ένα  τεχνικό να ανοίξει ένα φρεάτιο καθαρισμού στην υδρομάστευση να έχει  πρόσβαση ο υπάλληλος να μπορεί να πηγαίνει ανα διαστήματα να καθαρίζει τις ρίζες να μην βουλώνει.;; Μην μου πείτε δεν έχετε 1000 ευρω ,γιατί για έπιπλα κουζίνας 4900 ευρω  είχατε; τι κουζίνα είναι αυτή πόσα μέτρα και κάνει 4900;; και που την τοποθετήσατε  ολο το δημαρχείο το κάνατε κουζίνα;  
-Πόσο χρόνο θέλετε ακόμα για να προχωρήσετε το έργο αποκατάστασης;;; Όπως όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα έχει προκύψει από τον Οκτώβριο του 2012 και φτάσαμε ήδη στον Ιανουάριο του 2014!
-Για πόσο καιρό ακόμα θα μας εμπαίζετε; θα έρθει ξανά το καλοκαίρι και θα υπάρχει πρόβλημα. Να σας θυμίσω στη λαϊκή συνέλευση (Τρίτη του Πάσχα 2013) στα Βραγκιανά δόθηκε υπόσχεση πως ως τις 30 Μαΐου του 2013 το θέμα της γκούρας θα είχε λυθεί δεν λύθηκε τίποτα.. Αρχές Αύγουστου το 2013 σε επίσκεψη του αντιδημάρχου κ Αργυρή Καναβου στα Βραγκιανα μας ειπε και μας δεσμεύτηκε ότι το θέμα το έχει αναλάβει ο ιδιος προσωπικά και εντος του μήνα θα λυθεί το θέμα είναι 8 Ιανουαρίου το 2014 ακόμα λύνετε το πρόβλημα του νερού στα ΒΡΑΓΚΙΑΝΑ 
Μετα τους έφταιγε ο αντιδήμαρχος  Β. Καρανικας  γιατι δεν παραιτούνταν να αναλάβει ο Τσιακαλος και μόλις αναλάβει ο Τσιακαλος  μας έλεγαν την άλλη μέρα θα είχε λυθεί το θέμα του νερού  τίποτα ακόμα. Τώρα δεν δίνουν 1000 ευρω  έστω να συντηρήσουν την προσωρινή πηγή νερού κάνουν κουζίνες ιδου και η αποφαση για την κουζινα         http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B9%CE%A9%CE%A9%CE%A83-9%CE%926                    - Κύριοι τις Δημοτικής αρχής ;; Για πόσο καιρό ακόμα θα μας εμπαίζετε ;; Άντε ακόμα θα το αντέξουμε μέχρι το Μάιο..! ΤΟ ΜΑΙΟ  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ !!.
                                                                                                                                                    Υστερόγραφο.. Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω  τον τ δήμαρχο Αχελώου και τώρα   πρόεδρο δημοτικού συμβούλιου κ Οικονόμου Αθανάσιο γιατί το έχει ανάγκη να το ακούει,που όταν ήταν δήμαρχος έφτιαξε την προσωρινή υδρομάστευση στον αμπλα και πινούμε καθαρό νερό και ας μην ειναι αρκετό είναι τουλάχιστον καθαρό.. Απλά να  πω τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους για αυτό τους εκλέγουμε να δίνουν λύσεις στα προβλήματα και αν ορθώς έπραξαν και έκαναν και πρόσφεραν   έργο  στον τοπο τους το ευχαριστώ οι κάτοικοι θα τους το δείξουν με πράξεις στης εκλογές όταν πάνε στην κάλπη και όχι με λόγια .. Αλλά δύστυχως στην εξουσία αρέσουν τα λόγια κολακείας   οι κόλακες …