Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Οι νέοι είναι το μέλλον αλλά και το παρόν τις ΑΡΓΙΘΕΑΣ

 Δεν γίνεται να γυρίσεις την πλάτη τους νέους αν τι γυρίσεις δεν θα υπάρχει  μέλλον στον τόπο μας. Οι νέοι είναι το μέλλον αλλά και το παρόν τις ΑΡΓΙΘΕΑΣ.
Δεν είναι τα Λιανοπαιδια που θέλετε μερικοί να τα αποκαλείτε υποτιμητικά μην ξεχνάτε το παρελθόν σας πως ξεκινήσατε και πόσο χρονών ξεκινήσατε όποιος ξεχνάτε το παρελθόν του πάντα βλέπει με κλειστά μάτια και ακούει με βουλωμένα αυτιά.
Είναι πρώτη φορά για την Αργιθεα που νεοι άνθρωποι με ανιδιοτέλεια αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον τόπο τους και ένωσαν τις δυνάμεις τους με μπροστάρη τον ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ στελέχωσαν τον συνδυασμό "ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή" και είμαι περήφανος που είμαι στέλεχος στην παράταξη και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια των νεων ανθρώπων να πάνε μπροστά την Αργιθεα μας .
Η ελπίδα το μέλλον για τον τοπο μας που αγαπάμε είναι οι νέοι τις Αργιθεας.
Οι νέοι μπορεί να μην έχουν τη σοφία και την εμπειρία των μεγαλυτέρων.
Έχουν , όμως, ένα πιο ισχυρό όπλο: Το πάθος, την αισιοδοξία και τη φιλοδοξία να κτίσουν κάτι καλό για την Αργιθεα.
Έχουν μια ζωή μπροστά τους και θέλουν να κάνουν πράγματα για τον τόπο τους .
Οι μεγάλοι παραιτούνται και αρχίζουν να γκρινιάζουν και να κατηγορούν. Οι νέοι λένε απλά «Μπορώ να τα αλλάξω όλα!». Και αυτή η υγιής επανάσταση είναι που βοηθά αιώνες τώρα τις κοινωνίες να εξελίσσονται και να πηγαίνουν μπροστά.
Αλίμονο σε μια περιοχή χωρίς νέους. Η νεολαία είναι το μέλλον. Είναι το αύριο. Και δίχως νέους αυτό το αύριο δεν υπάρχει. Και αν κάτι οφείλουμε να πράξουμε να τους στηρίξουμε να τους αγκαλιάσουμε να τους βοηθήσουμε να τους δώσουμε ευκαιρία να δήξουν τι μπορούν να κάνουν για τον τοπο τους να μην αφήσουμε τη νεολαία μας να χαθεί είναι ευκαιρία για τον τόπο μας.
Πρέπει να παλέψουμε δίπλα τους και να τους δώσουμε την ώθηση αλλάζοντας πρώτοι εμείς νοοτροπία. Η γκρίνια ας δώσει τη θέση της στη θέληση. Η παραίτηση στο πείσμα. Η απαισιοδοξία στην ελπίδα.
Και ο νέος χρειάζεται ένα πρότυπο για να παλέψει: και πρέπει να του το δώσουμε απλόχερα .
Για αυτό το ερώτημα και το δίλλημα αυτών των εκλογών είναι ένα και μοναδικό ξεκάθαρο.
Στηρίζουμε με την ψήφο μας το ΝΕΟ που έχει πάθος ιδέες όραμα θελήσει και είναι ακούραστο και που έχει να δώσει πράγματα για την ΑΡΓΙΘΕΑ μας να την παει μπροστά ;;
Η στηρίζουμε το παλιό κουρασμένο σύστημα που ότι είχε να δώσει το έδωσε στέρεψε το έχει ξεπεράσει η εποχή του και πάμε ξανά τι ειχες Γιάννη μου ότι είχα πάντα;;
Αρα φιλε Αργιθεατη η απόφαση για το μέλλον τις Αργιθεας μας είναι δικια μας να αποφασίσουμε με την ψηφο μας ποια Αργιθεα θέλουμε την Aργιθέα του μαρασμού τις μιζέριας και του τοπικισμού;
Αν θελεις αυτή την αργιθεα ψηφίζεις το παλιό το κουρασμένο σύστημα .


Η μια ΑΡΓΙΘΕΑ που ολοι ονειρευόμαστε μια Αργιθέα που να μην εχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες ορεινές περιοχές τις Ελλάδος ακόμα και τις Ευρώπης;
Αν θελεις αυτή την Αργιθεα ψηφίζεις"ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου