Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ !!!!!!


Σε μια περίοδο κρίσιμη για τη χώρα μας, περνάμε σε μία τροχιά μεγάλων προκλήσεων και ευκαιριών για την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες. Το πρόγραμμα “Καλλικράτης”, η μεγαλύτερη ίσως θεσμική μεταρρύθμιση από το 1974, δημιουργεί νέα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα της Αυτοδιοίκησης.

Στα πλαίσια αυτά, ο νέος Δήμος  Αργιθεας   ισχυροποιείται διοικητικά και αναβαθμίζεται λειτουργικά, με την συνένωση.
Σήμερα επομένως, προβάλει, περισσότερο ίσως από ποτέ άλλοτε, επιτακτική η ανάγκη για τη διαμόρφωση μιας νέας σελίδας στο Δήμο Αργιθεας. Με την ανάδειξη μιας ισχυρής Δημοτικής Αρχής, με ρεαλιστικές ιδέες και υλοποιήσιμες προτάσεις, με αυξημένη ετοιμότητα, γνώση, εμπειρία και διεκδικητικότητα, για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα έρθουν.

Σε αυτή την κρίσιμη λοιπόν περίοδο, με την ψήφο μας πρέπει να πούμε ΟΧΙ στα φαινόμενα «δαιμονοποίησης» των θεσμών, αλλά και στις προσωποκεντρικές φιλοδοξίες και εσωκομματικές φατρίες, πρέπει να πούμε ΝΑΙ  σε μία καθαρή, αυτοδιοικητική πρόταση:
Που θα μπορεί  να διαμορφώσει  έναν Δήμο αποκεντρωμένο και ισόρροπα ανεπτυγμένο, αντάξιο των προσδοκιών όλων  μας, με ανθρώπινο και φιλικό πρόσωπο, που θα στηρίζει τους δημότες του, και θα μπορεί να λύσει τα μεγάλα προβλήματα που έχει η Αργιθεα..

Έναν Δήμο ανοιχτό, που θα ανήκει σ’ όλους τους  Αργιθεατες και θα προσφέρει αναπτυξιακή προοπτική, για την Αργιθεα….


Στέφανος  Μόκκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου