Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Κον Δήμαρχο Αργιθέας, Χρήστο Καναβό. Ενταύθα!!!

Δήμαρχε, επανέρχομαι στο καυτό ζήτημα της ποιότητας του νερού των Βραγκιανών και σε ξαναρωτώ:
-Τι γίνεται με την πηγή (γκούρα) ύδρευσης των Βραγκιανών;;;
-Πόσο χρόνο θέλετε ακόμα για να προχωρήσετε το έργο αποκατάστασης;;; Όπως όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα έχει προκύψει από τον Οκτώβριο του 2012 και φτάσαμε ήδη στον Ιούλιο του 2013!
-Για πόσο καιρό ακόμα θα μας εμπαίζετε και θα ρισκάρετε την υγεία των κατοίκων του τόπου μας; Στη λαϊκή συνέλευση (Τρίτη του Πάσχα 2013) στα Βραγκιανά δόθηκε υπόσχεση πως ως τις 30 Μαΐου του 2013 το θέμα της γκούρας θα είχε λυθεί!
Δήμαρχε, 
Τον κόσμο δεν τον αφορούν οι εσωτερικές διαμάχες που έχετε στην παράταξή σας. Δεν τον απασχολεί ποιον θα ορίσεις αντιδήμαρχο Αχελώου… 
Αν και δεν ξέρω, αναρωτιέμαι μήπως το θέμα τις αντιδημαρχίας έχει να κάνει με το έργο στην γκούρα! Μήπως παίζετε μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των κάτοικων; Μήπως δεν θέλετε μήπως να χρεωθεί στον νυν αντιδήμαρχο η θετική εξέλιξη της επίλυσης του προβλήματος της γκούρας; 
Και αλήθεια, αν παραιτηθεί -όπως έμαθα ότι του ζητήσατε- ή τον «παραιτήσετε» πριν την ολοκλήρωση μιας διετίας στη θέση αυτή το έργο θα προχωρήσει; Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι σίγουρα μεγάλη ντροπή (δική σας) και το σύνολο των Βραγκιανιτών θα σας καλέσουν να λογοδοτήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου