Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Πρωτοβουλία κίνηση των 6 ανοικτό προσκλητήριο για την Αργιθεα !!!!

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενιαίου συνδυασμού αναλαμβάνουν 6 δημοτικοί σύμβουλοι στην Αργιθέα Αγαπητοί Αργιθεάτες,
Με αφετηρία την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν συνάδελφοι από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και πολύς κόσμος, οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι και από τις τρείς δημοτικές ενότητες αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία νέου συνδυασμού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 Ο συνδυασμός θα αποτελείται τόσο από έμπειρα στελέχη όσο και από νέους ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν στα κοινά και ευελπιστούμε να αποτελέσει τη βάση για μια ευρεία συνεργασία των δυνάμεων του τόπου.
Το αίτημα για συνεργασία και εύρεση κοινού τόπου, όπως διατυπώνεται και από άλλες δημοτικές παρατάξεις, αντιλαμβανόμαστε ότι συνιστά και τη γενικότερη επιθυμία των δημοτών μας. Πιστεύουμε ότι στην παρούσα συγκυρία, η Αργιθέα έχει ανάγκη από μεγάλες συναινέσεις, ικανές να ανταποκριθούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να υπάρξει ευρύ πεδίο συμφωνίας ως προς τα οράματά μας για την Αργιθέα. Το προσκλητήριο είναι ανοικτό προς όλους χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με μία και μοναδική προϋπόθεση οι υποψήφιοι που θα κληθούν αύριο να βρίσκονται στη διοίκηση του Δήμου( Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι πρόεδρος δημ. Συμβουλίου) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρίσκονται καθημερινά στην Αργιθέα .
Για εμάς είναι αδιανόητο ο Δήμος των τόσων προβλημάτων να διοικείται από μακριά με sms και ανούσιες δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο.
Mε δεδομένο ότι ο χρόνος έως τις εκλογές είναι ελάχιστος τις επόμενες μέρες τα μέλη που θα αποφασίσουν να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την κίνηση θα επιλέξουν « κοινή συναινέσει» τον επικεφαλή .
Για εμάς που δεν πιστεύουμε στο Δήμαρχο αφέντη ελάχιστη σημασία έχει το ποιος θα προτιμηθεί για αυτή τη θέση.
Θέσεις και ρόλοι θα υπάρχουν για όλους αρκεί να υπάρχει όρεξη για προσφορά. Καλούμε όλους τους δημότες και τους συλλογικούς φορείς να έρθουν και να καταθέσουν τη δική τους πρόταση ώστε να συνδιαμορφώσουμε από κοινού το πρόγραμμά μας.
Οι αυτόκλητοι σωτήρες οι αρχομανείς και οι «πολυπράγμονες» δεν έχουν θέση στην Αργιθέα του αύριο. Η τεχνητή πόλωση μεταξύ χωριών και αιρετών μας βρίσκει απέναντι. Η συλλογικότητα και η καθημερινή ενασχόληση με τα προβλήματα του τόπου είναι η μόνη λύση για να κρατηθεί όρθιος ο Δήμος μας
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε η νέα δημοτική περίοδος να σηματοδοτήσει την έξοδο από το σημερινό τέλμα και την απαισιοδοξία.

Με ειλικρινή αγάπη για την Αργιθέα μας,

ΡΑΜΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  
ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
ΜΠΑΜΠΑΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου