Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Το τελικό χτύπημα για τα ΒΡΑΓΚΙΑΝΑ δόθηκε από την Διακοπή Λειτουργίας του Ταχυδρομείου . Τι έμμηνε να μπει λουκέτο ???

O Καλλικράτης  από ευκαιρία ισχυροποιήσεις για την  ΑΡΓΙΘΕΑ αν δεν προσέξουμε  θα γίνει η ταφόπλακα τις περιοχής  και γρηγορότερα  για τα χωριά εκτός έδρας του δήμου. Και γιατί το γραφώ  θα σας αναφέρω για τα Βραγκιανα που ξέρω .Έχει κλείσε το Γυμνάσιο, το Δημοτικό σχολειό, ο αστυνομικός σταθμός. Και τώρα   Τέλος και  το πρώην Δημαρχείο έφυγε ο δημοτικός υπάλληλος πήγε στην έδρα του Δήμου λουκέτο και σε αυτό. Όμως το να παίρνεις τον υπάλληλο και ανταποκριτή του Ο.Γ.Α και  να κλείνεις το γραφείο χωρίς πρώτα  να  έχεις  φροντίσει τον τρόπο τον τόπο και  ποια μέρα θα πηγαίνει υπάλληλος του δήμου να τους εξυπηρετεί  τι θα κάνουν  που θα πάνε οι  κάτοικοι  Βραγκιανων  Μάραθου κ.τ.λ  θα πάνε  στην έδρα του δήμου 35 χιλ. η στο Κ.Ε.Π στο  Αργύρη 20χιλ. Ετσι δεν κρατιέται χωριό !!!!!!!!!Και τώρα που και το Ταχυδρομείο κάνει  Διακοπή Λειτουργίας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υπάλληλο. Γιατί  ο  υπάλληλος του έχει εκλεγεί Δ. Σύμβουλος και οριστικέ Αντιδήμαρχος  και παίρνει υποχρεωτικά άδεια όσο είναι αντιδήμαρχος . Τι κάνει ο Δήμαρχος και το Δ. Συμβούλιο και ιδικά οι Δημοτική Σύμβουλοι  από την εκλογική ενότητα Αχελώου????
 Όλα αυτά δίνανε ζωή στο χωριό.  Στο τέλος  τι μένει  να δώσει ζωή στο χωριό  ΤΙΠΟΤΑ τα νεκροταφεία θα μηνούνε στο τέλος θα φύγουνε όλοι. Για αυτό πρέπει η δημοτική αρχή να δει το πρόβλημα με  σοβαρότητα και υπευθυνότητα  να κινηθεί  γρήγορα με  παρεμβάσεις  που θα δίνουν αναπτύξει στον τόπο αν θέλει να ύπαρξη μελών για την ΑΡΓΙΘΕΑ αλλιώς θα είναι ένα θέρετρο για το Δεκαπενταύγουστο για  μια εβδομάδα  . Και τέλος πρέπει να το καταλάβουμε θα επιβιώσουν όσα χωριά έχουν τοπική οικονομία τα αλλά θα αφανιστούν από το χάρτη.  
ΠΡΟΤΑΣΗ. για το Ταχυδρομείο  προς όλους  του δημότες της Δημοτικής  ενότητας ΑΧΕΛΩΟΥ  να μην πληρώνει του λογαριασμούς τον ΔΕΚΟ  ΔΕΗ ΟΤΕ  κ.τ.λ για να γίνει θέμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου