Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΑΓΚΙΑΝΙΤΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!! ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ;;

Τα μάθατε τα νεα ούτε το 2014 προβλέπετε να λύνεται το πρόβλημα με την πηγή (γκουρα) Βραγκιανων δεν προβλέπει  τίποτα ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2014.. Και όλοι αυτοί  που  ψηφίσαν τον προϋπολογισμό θα έρθουν να μας ζητούν την ψήφο μας .
Εμείς αγαπητέ  Βραγκιανιτη τι θα κάνουμε; Θα αντιδράσουμε σε αυτήν την κατάσταση ; Η ξανά και θα τους δώσουμε την ψήφο μας; Θα παλέψουμε να αλλάξουμε την κατάσταση ;

Ως γνωστό ο προϋπολογισμός ενός οργανισμού  δήμου μικρού ή μεγάλου αποτελεί κορυφαία πολιτική πράξη  είναι η κατεύθυνση και ο μπούσουλας κάθε αρχής για  το  πού θέλει να οδηγήσει τα πράγματα.
Αλγεινή εντύπωση ακόμη και σε ανθρώπους της παράταξης του  προκάλεσε   η  ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου  Αργιθέας για το έτος 2014  από τον επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης.  Ο κ.Τσιβόλας  χωρίς να μπεί στον κόπο  να διαβάσει  καν το κείμενο και χωρίς να προτείνει απολύτως τίποτα , το ψήφισε αβασάνιστα και άρον άρον.. 
Και ρωτώ   « εάν ο εν αναμονή Δήμαρχος» συμφωνεί με την ιεράρχηση τον προγραμματισμό  και το διεκδικητικό πλαίσιο της δημοτικής πλειοψηφίας  και  δεν διαθέτει εναλλακτική  πρόταση ,ποιος ο λόγος της διεκδίκησης της δημαρχίας; Μόνο και μόνο για την καρέκλα; Ο τοπάρχης  του Δ. Παπακώστας ( απο οτι μαθαίνω  απών   από πολλές  συνεδριάσεις  του Δ.Σ ) Βραγκιανίτης ,τριπολικός και πατριώτης  τι θα πει στους συγχωριανούς του για το μεγάλο πρόβλημα με την ύδρευση καθώς και   για το 2014 ο εν λόγω προϋπολογισμός δεν προβλέπει  τίποτα απολύτως και με την ψήφο του αρχηγού του .Εκτός και αν πιστεύει ότι το πρόβλημα λύθηκε το 2004 με τα 180.000 ευρώ που διέθεσε .Kαι αναφέρομαι στο Δ. Παπακώστα γιατί στην ολιγοήμερη παραμονή του στο χωριό κόντρα στο αίτημα των κατοίκων για ενότητα προσπάθησε να πείσει ότι η ενδεδειγμένη λύση  για τον τόπο είναι ο κ. Τσιβόλας. Επίσης αδυνατώ  να πιστέψω τις φήμες που ακούω και μαθαίνω ότι υπήρξαν κάποιες  εσωκομματικές διεργασίες στην  παράταξης τους για ανάδειξη νέου αρχηγού, και ο Δ. Παπακώστας  να βρίσκεται απέναντι από τον επίσης Βραγκιανίτη Γ.Μπαμπάτσικο. Ιδωμεν, ο Μάης πλησιάζει.

 Βραγκιανιτες  θα επιτρέψουμε  αλλά λάθη για το χωριο μας;;

Οι Βραγκιανιτες  ειναι ενωμένοι οσο και να θέλουν οι ((Δημογέροντες λέξει δικια τους του έλεγαν στον πλάτανο)) το γνωστό δίπολο και κατεστημένο των Βραγκιανων να μας διχάσουν δεν θα το καταφέρουν   δεν τους πιστεύουμε..       
Θα προσπαθήσουμε να το σπάσουμε το κατεστημένο  και θα το σπάσουμε μονό όταν είμαστε ενωμένοι σαν χωριό δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε τα προβλήματα ειναι κοινά για ολους μας,απλά κάποιους τους βόλευε να ειναι διχασμένο το χωριό τόσα χρόνια για να παίζουν τα πολιτικά τους και προσωπικά τους συμφέροντα.                                                                                                Δεν θα πάρω !!!!!!!Φτάνει πια οχι άλλο Παπακώστα  Θανασο!! Αρκετά χρόνια!!!                        Αν θέλουν  να τους εκτιμούν οι Βραγκιανιτες είναι καιρός πια να δώσουν χώρο σε νέους ανθρώπους που έχουν  όρεξη για δουλεία και να αφήσου το διχασμό και να είναι  μαζί τους να τους στηρίζουν.. 

2 σχόλια:

  1. Σε αποφυγήν παρεξηγήσεων Αγαπητέ Λαμπρό Τσιβολα ο προϋπολογισμός του δήμου ψηφίζετε αυτούσιος η ναι η όχι όταν λες ψηφίζω για τα Πετριλια κάποια έργα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ;για τα Βραγκιανα τίποτα; Και όταν σαν αντιπολίτευση δεν κατεβάζεις δική σου πρόταση προϋπολογισμού ολοκληρωμένη για μένα είναι σαν να ψήφισες ναι τον προϋπολογισμό της συμπολίτευσης και συμφωνείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούσια η απαντήσει του κ Λ.Τσιβολα για το θεμα του προϋπολογισμου ..
    Φίλε Στέφανε…
    Βιάστηκες κι εσύ να γίνεις ο {τελάλης} των σκοτεινών κύκλων που ευδοκιμούν διαχρονικά στον δήμο Αργιθέας. Όσο φτάνουμε προς τις εκλογές να έχεις υπόψη ότι οι φήμες θα ξεπεράσουν κάθε αρρωστημένη φαντασία.
    Φίλε Στέφανε δεν φρόντισες καν να προστατέψεις τον εαυτό σου και την αξιοπιστία σου ως Bloger και έπεσες στην παγίδα που σου έστησαν οι ίδιοι κύκλοι.
    Αφού αναφέρθηκες σ’ εμένα καλλίτερα θα ήταν να διασταυρώσεις την είδησή σου και στη συνέχεια να προβείς σε όσα σχόλια ήθελες…
    Και η είδηση είναι (όπως διαβάζεις στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που σου επισυνάπτω) είναι ότι εγώ καταψήφισα τον προυπολογισμό του δήμου *πλην της μισθοδοσίας των υπαλλήλων και λειτουργικών*.
    Επίσης τον προυπολογισμό του δήμου καταψήφισαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παπακώστας και Μπαμπάτσικος.
    Για το νερό των Βραγκιανών, γνωρίζεις πολύ καλά ότι με την ιδιότητα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης ήταν προτεραιότητα για μένα η επάρκεια και το καθαρό νερό στα Βραγκιανά, όπως και σ’ όλα τα Χωριά της Αργιθέας.
    Σ’ ότι με αφορά επίσης γνωρίζεις ότι κι εγώ συνυπέγραψα την ίδρυση του δήμου Αργιθέας. Νάσαι σίγουρος ότι δεν θα συνυπογράψω ποτέ τη διάλυσή του. Γι’ αυτό, είναι άλλοι πρόθυμοι να το κάνουν…
    Αυτά προς το παρόν…

    Προτάσεις όμως για την αργιθεα τίποτα εγω θα περίμενα τις προτάσεις του για την αργιθεα και για το σοβαρό θέμα του νερου στα Βραγκιανα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή