Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ !!

ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ                                       ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Η Αργιθέα μας ξαναγεννιέται από τα δικά της παιδιά, από όλους εμάς που την θέλουμε ζωντανή και όχι βουτιγμένη 100 χρόνια πίσω. Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μία ομάδα με νέο αίμα, χωρίς πολιτικοποιημένες ταυτότητες, χωρίς διχασμούς και ίντριγκες. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καυτηριάσουμε, κάνοντας κάθαρση, όλους εκείνους που ακόμα και σήμερα αλληλοτρώγονται για έναν τίτλο και δεν λένε να ξεκρεμαστούν από τις καρέκλες τους, αντί να ενδιαφερθούν ουσιαστικά και άμεσα για τα προβλήματα του τόπου αυτου που τον έχουν βουλιάξει στη μιζέρια. Ηρθε η στιγμή επιτέλους να σταματήσει το μοίρασμα της πίτας μόνο στα ‘’δικά τους παιδιά’’ και να δείξουμε έμπρακτα ότι υπάρχουν λύσεις άμεσες και αναγεννησιακές, αντί για τις υποσχέσεις τους που τις μοιράζουν εδώ κι εκεί σαν καραμέλες. Έχουμε φτάσει στον 21ο αιώνα και η Αργιθέα  βιώνει τον εγκλωβισμό της στην αφάνεια και στην απομόνωση, σε ένα κατώτερο βιοτικό επίπεδο, όπου εκεί την έφτασαν τα κομματικοποιημένα με παρωπίδες παιδιά της. Αν πιστέψουμε και υποστηρίξουμε όλοι μαζί ενωμένοι την Αναγέννηση της Αργιθέας, θα κατορθώσουμε να βγει από αυτό το τέλμα και την εσωτερική διαμάχη των συμφεροντολόγων, που αγνοούν τους πολίτες αυτου του τόπου και τις ανάγκες τους. Θα παλέψουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε σε υψηλότερη θέση την ποιότητα ζωής όλων των Αργιθεατών, μικρών και μεγάλων.
ΟΡΑΜΑ
Ενωμένες οι τρεις γέφυρες των δημοτικών ενοτήτων, χωρίς τοπικιστικές συμπεριφορές  -πολιτικών και πολιτών- με απώτερο σκοπό να τεθούν ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση χωρίς διακρίσεις. Ενωμένοι μπορούμε να πατάξουμε από την ρίζα της τη διαφθορά, που καρποφορεί κάτω από τα τραπέζια της κεφαλαιοποιημένης εξουσίας. Με διαφάνεια και ενημέρωση προς όλους λύνονται τα προβλήματα άμεσα, χωρίς δικαιολογίες και συμφέροντα, που ξεπουλάνε τις δημόσιες υποδομές ρίχνοντας στο περιθώριο την πραγματική ανθρώπινη ανάγκη της Αργιθέας. Η αρχή μας είναι η άμεση δημοκρατία με ήθος, με διάλογο και με συλλογικό συντονισμό, έχοντας ως κύριο αποδέκτη τον συμπολίτη της Αργιθέας. Δίνοντας στον πολίτη λύσεις και έργα για την ποιότητα του νερού, την αποκομιδή απορριμμάτων, την διαχείριση του δημοτικού φωτισμού  κ.α., με καινοτόμες λύσεις και όχι ’’αέρα κοπανιστό’’. Λύσεις οι οποίες μπορούν κάλλιστα να γίνουν πράξη, που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε στο πρόγραμμά μας. Λύσεις που θα οργανώσουν τον δήμο με μελέτες υποδομών και ανάπτυξης για την κάλυψη και απορρόφηση κονδυλίων και προγράμματα υποστήριξης για την καλύτερη ζωή των γηραιότερων και των νεώτερων αντίστοιχα και λύσεις για τους πόρους χρηματοδότησής τους, που μέχρι στιγμής μένουν μόνο στα λόγια. Το όραμα μας είναι να ενωθούμε με πράξεις και να χαρούμε την Αργιθέα όπως της αξίζει!
ΚΑΛΕΣΜΑ
Αγαπητοί Αργιθεάτες, σας καλώ όλους χωρίς κόντρες και τοπικισμούς να δουλέψουμε ενωμένοι για το καλύτερο μέλλον της Αργιθέας. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας, εγώ αλλά και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όλοι τοπικοί πρόεδροι και όλα τα όργανα της διοίκησης  του δήμου, που θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους ανελλιπώς, όπως ορίζει ο νόμος και χωρίς να ευνουχίζεται ο Καλλικράτης. Αξιοποιόντας όλο το προσωπικό μας για την εύρυθμη λειτουργία  και εξυπηρέτηση του δήμου και των δημοτών αντίστοιχα, κρατάμε  μοτίβο δημοκρατικής και συλλογικής συμπεριφοράς  προς την Αργιθέα. Σύντομα θα γίνει η ανακοίνωση με τα υποψήφια πρόσωπα του συνδυασμού και του προγράμματός μας. Τέλος, θελω να προλάβω τα κακώς κείμενα που όλοι λυσσομανούν να εκμεταλλευτούν, γιατί μόνο αυτό μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι ξέρουν να κάνουν… και καλά κάνουν! Το πρόγραμμα του συνδυασμού εκφράζει όλη την διαύγεια και τη συλλογική δραστηριοποίηση από όλα τα μέλη του συνδυασμού γιατί αφενός είμαστε ένα μέρος των νέων πολιτών αυτού του τόπου και αφετέρου θέλουμε να αφήσουμε το  άσχημο παρελθόν πίσω και να αλλάξουμε όλοι μαζί σελίδα στην Αργιθέα. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την στήριξη και ελπίζω να αγκαλιάσετε την (Ν.Κ.Α.Α.) Νέα Κίνηση Αναγέννησης Αργιθέας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Αργιθέα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου